Антицелюлітний масаж

Антицелюлітний масаж Целюліт – це проблема, знайома багатьом жінкам різного віку і будь-якої комплекції. Найчастіше, целюліт з’являється на стегнах, верхніх відділах рук, сідницях. На цих ділянках, в результаті порушення нормальної циркуляції рідини, скупчуються жирові відкладення, які надалі стають причиною порушення циркуляції рідин в тканинах. Виходить свого роду замкнене коло, розірвати яке дуже непросто. Стрімкий темп нашого життя, постійні стреси, неправильне харчування, шкідливі звички, малорухливий спосіб життя, проблемна екологічна обстановка – всі ці фактори цілком можна назвати причинами його виникнення. Вони здатні викликати порушення циркуляції крові і лімфи, шкіра стає менш еластичною, а потім з’являються невеликі вузлики в жировій тканині, які і дають ефект горбків на поверхні шкіри.

Антицелюлітний масаж – це спрямована дія на активізацію руйнування жирових відкладень, покращення процесу обміну речовин та зниження загальної ваги тіла. Інтенсивний вплив вакуумно-роликового апарату на проблемні зони сприяє розщепленню підшкірної жирової клітковини, покращенню крово- та лімфотоку та відновленню пружності шкіри і мязів після втрати ваги.

Здоровий спосіб життя, фізичні навантаження і професійний масаж в комплексі дають прекрасний результат і дозволяють не тільки змінити своє тіло, але й сприяють загальному оздоровленню організму.

Любіть себе і дайте своєму тілу можливість бути здоровим і красивим.

Антицелюлітний масаж

This entry was posted in Без категорії and tagged , , , . Bookmark the permalink.