Масаж обличчя в подарунок!

Найкраща акція нашим клієнтам! При проведенні процедури «Антицелюлітний масаж» масаж обличчя в подарунок!!!

Масаж обличчя дозволяє підвищити еластичність, зміцнити мімічні м’язи, зменшити глибину зморшок і сповільнити появу ознак старіння шкіри.

Під час процедури відбувається запуск лимфодренажу і стимулюється відтік лімфи, що знижує набряклістьобличчя, а також сприяє зменшенню темних кіл і мішків під очима.

Масаж обличчя показаний практично всім, як для запобігання старіння, так і для зменшення ознак вікових змін шкіри.

Замовляйте антицелюлітний масаж і скористайтесь акцією)))

Posted in Блог | Leave a comment

Що таке Лікувальний масаж?

Масаж – терапія визнана однією з найстаріших методів лікування, з посиланнями на медичні тексти яким майже 4000 років. Справді, Гіппократ, відомий як «батько медицини”, посилався на масаж, коли він писав, в 4-му столітті до нашої ери свій трактат: “Лікар повинен бути знайомий з багатьма речами зокрема, і міцно, розтерати  тіло».

Posted in Блог | Leave a comment

Антицелюлітний масаж

Антицелюлітний масаж Целюліт – це проблема, знайома багатьом жінкам різного віку і будь-якої комплекції. Найчастіше, целюліт з’являється на стегнах, верхніх відділах рук, сідницях. На цих ділянках, в результаті порушення нормальної циркуляції рідини, скупчуються жирові відкладення, які надалі стають причиною порушення циркуляції рідин в тканинах. Виходить свого роду замкнене коло, розірвати яке дуже непросто. Стрімкий темп нашого життя, постійні стреси, неправильне харчування, шкідливі звички, малорухливий спосіб життя, проблемна екологічна обстановка – всі ці фактори цілком можна назвати причинами його виникнення. Вони здатні викликати порушення циркуляції крові і лімфи, шкіра стає менш еластичною, а потім з’являються невеликі вузлики в жировій тканині, які і дають ефект горбків на поверхні шкіри.

Антицелюлітний масаж – це спрямована дія на активізацію руйнування жирових відкладень, покращення процесу обміну речовин та зниження загальної ваги тіла. Інтенсивний вплив вакуумно-роликового апарату на проблемні зони сприяє розщепленню підшкірної жирової клітковини, покращенню крово- та лімфотоку та відновленню пружності шкіри і мязів після втрати ваги.

Здоровий спосіб життя, фізичні навантаження і професійний масаж в комплексі дають прекрасний результат і дозволяють не тільки змінити своє тіло, але й сприяють загальному оздоровленню організму.

Любіть себе і дайте своєму тілу можливість бути здоровим і красивим.

Антицелюлітний масаж

Posted in Без категорії | Tagged , , , | Leave a comment

Relax масаж

Relax масажДля повноцінного здорового життя людині час від часу необхідно розслаблятися. У моменти психічного збудження і стресу мимоволі напружуються м’язи, що впливає на психоемоційний стан. Якщо напруга затягується, то настає перевтома, знижується працездатність, формується стійкий стрес. Тому просто необхідно з себе скидати весь негатив, що накопичується в нас.

Під час Вашого повного розслаблення масажист приводить в тонус Вашу м’язову систему, що покращує кровообіг і кровопостачання, що особливо актуально при малорухливому способі життя. Значно посилюються обмінні процеси організму, розщеплюються жири і виводяться шлаки. Вже після перших сеансів Ви відчуєте покращення функцій шкіри і підвищення еластичності м’язів.

Професійний масаж допомагає не тільки оздоровитися, а і розслабитися та покращити настрій на довгий час. Це дієвий метод для досягнення моральної рівноваги, лікування та успішної профілактики багатьох фізіологічних недуг.

Relax масаж призводить до загального заспокоєння і приємної релаксації, проходить відчуття тривоги, нормалізується кровообіг, знімається втома, відновлюється працездатність. Крім того, регулярні сеанси розслаблюючого масажу запобігають розвитку багатьох захворювань, що виникають на фоні стресів ( гіпертонічна хвороба, стенокардія, інфаркт, виразкова хвороба шлунка та інші).

Для релакс – масажу використовуються тільки прийоми поверхневого впливу, такі як погладжування, розтирання і легке розминання. Такі прийоми, як вібрації, що відносяться до більш глибокого впливу, повністю виключаються. У процедурі релакс -масажу також велику роль грає вплив на м’язи шийно – комірцевої зони, спини та обличчя, а також на особливі рефлекторні зони стоп.

Relax масаж

Регулярно використовуючи масаж для розслаблення, можна з успіхом запобігти більшості захворювань, причиною яких численні стреси у житті.

Не втрачайте можливість відновити сили, отримати повний релакс та порцію хорошого настрою від професійного масажиста.

 

Posted in Без категорії | Tagged , , , , | Leave a comment